-
-
Voorgerechten
-
Arancini
7,50Huisgemaakte risottoballetjes gevuld
met paddenstoelen en mozzarella,
geserveerd met truffelmayo en
Parmezaanse kaas. -
Borrelplank 'de Beierd'
17.50/24.50vleeswaren, kaas, olijven, huisgemaakte delicatessen, vis met brood, aïoli en truffelboter
-
Charcuterie 'de Beierd'
12,50een selectie van fijne vleeswaren
-
Grote garnalen in knoflook
11,006 stuks gebakken in de olijfolie met knoflook, rode peper, peterselie en brood
-
Hollandse gevulde vissoep
8,50met kabeljauw en garnaaltjes
-
Oud Hollands gebakken mosselen
9,50Geserveerd op brood met witte ui en
een gerookte paprika aioli. -
Salade Geitenkaas
9.50/13.00Salade met gegratineerde geitenkaas
met honing en tijm, walnoten, rode
biet & croutons. -
Tomatensoep
7,50Met croutons en groene kruidenolie
-
Vers gebakken Brood
6,50met aïoli & kruidenboter
-
Vitello Tonato
12.50Dungesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise, kappertjes & pijnboompitten.
-
Vooral voor de kinderen
-
Bitterballen (3st)
7,00met friet en salade
-
Kinderpasta
7,00Pasta met huisgemaakte tomatensaus en Parmezaanse kaas
-
Supplementen
-
Huisgemaakt friet
4,50 / 6,50 -
Wisselende groenten
4,50
-
-
-
Daghappen
-
Gegrilde runder picanha
25.00chimichurri, zoete aardappel puree, knoflook bimi, smashed potatoes.
-
Stamppot
14,50Met rucola, spekjes, merguez en jus
-
Aardappeltortilla
16,50Met ricotta, gewokte spinazie en kerstomaatjes met chilisaus en salade.
-
Gebakken maiskipfilet supreme
19,50Geserveerd met charlotte aardappeltjes uit de oven, geroosterde venkel en een saus van gepofte knoflook.
-
Gebakken heilbotfilet
21,50geserveerd met romanesco, beurre blanc, ecrivisstaartjes en huisgemaakte frietjes
-
Hoofdgerechten
-
Biefstuk
21,00Iers Hip Hung met huisgemaakte friet en gemengde salade en een keuze uit eekhoorntjesbrood- of pepersaus
-
Biologische rib-eye XL 250gr
27.50Met huisgemaakte friet & geroosterde groente. Keuze uit eekhoorntjesbrood- of pepersaus.
-
Grote garnalen in knoflook
23,0012 stuks gebakken in de olijfolie met knoflook, rode peper en peterselie, geserveerd met friet of rijst
-
Kaasfondue blauwe kaas
17,50 p.p.Kaasfondue is vanaf 2 personen en wordt geserveerd met tomaat, komkommer, bleekselderij en brood
-
Kaasfondue naturel
16,50 p.p.Kaasfondue is vanaf 2 personen en wordt geserveerd met tomaat, komkommer, bleekselderij en brood
-
Kaasfondue pikant
17,50 p.p.Kaasfondue is vanaf 2 personen en wordt geserveerd met tomaat, komkommer, bleekselderij en brood
-
Spaghetti aglio e olio
14.50Pasta gerecht met knoflook, rode peper, peterselie en Parmezaanse kaas
-
Seizoensspecial
-
Frietje Stoof 'De Beierd'
19,50Ouderwetse stoof op basis van rundvlees, met friet en een salade on the side.
-
Frietje Vega Stoof 'De Beierd'
19,00Ouderwetse stoof op basis van jackfruit, met friet en een salade on the side.
-
Desserts
-
Appelgebak met slagroom
6.50 -
Bonbons van Leonidas
4,00Vier stuks puur of melk/wit
-
Brownie
7,50met vanille-ijs en crumble.
-
Crème brûlée
7,50Met vanille ijs en crumble.
-
Huisgemaakte tiramisu
6,50met bailey’s
en witte chocolade. -
Kaasplankje
12,50drie soorten kazen met vijgen- amandelbrood
-
Limoncello
4,50 -
Orangecello van Dik&Schil
4,50
-
Diner
x