-
-
Voorgerechten
-
Arancini
7,50Huisgemaakte risottoballetjes gevuld
met paddenstoelen en mozzarella,
geserveerd met truffelmayo en
Parmezaanse kaas. -
Borrelplank 'de Beierd'
17.50/24.50vleeswaren, kaas, olijven, huisgemaakte delicatessen, vis met brood, aïoli en truffelboter
-
Caesar Salad
9.50/13.00Little gem salade met een gekookt
eitje, pancetta, ansjovis,
caesardressing, croutons, kerstomaat
en parmesan -
Charcuterie 'de Beierd'
12,50een selectie van fijne vleeswaren
-
Grote garnalen in knoflook
11,006 stuks gebakken in de olijfolie met knoflook, rode peper, peterselie en brood
-
Hollandse gevulde vissoep
8,50met kabeljauw en garnaaltjes
-
Tomatensoep
7,50Met croutons en groene kruidenolie
-
Vers gebakken Brood
6,50met aïoli & kruidenboter
-
Vitello Tonato
12.50Dungesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise, kappertjes & pijnboompitten.
-
Zalm tartaar
12,50Huisgemaakte zalm tartaar, rauwe en
gerookte zalm met gambamayonaise,
wakame, gekookte eitje & toast
-
Vooral voor de kinderen
-
Bitterballen (3st)
7,00met friet en salade
-
Kinderpasta
7,00Pasta met huisgemaakte tomatensaus en Parmezaanse kaas
-
Supplementen
-
Huisgemaakt friet
4,50 / 6,50 -
Wisselende groenten
4,50
-
-
-
Daghappen
-
Gegrilde runderbavette
25.00geserveerd met gepofte aardappel met een jalapeño sour cream, romanesco en gepofte knoflookjus
-
Spaghetti Carbonara New York Style
14,50Romige pasta saus met panchetta, prei, ui en knoflook. Wordt afgemaakt met parmezaanse kaas en komt met een salade.
-
Lasagna
16,50Met aubergine en bechamelsaus. Afgemaakt met geraspte kaas.
-
Huisgepaneerde schnitzel
19,50met een aardappelsalade aangemaakt met groenekruiden aioli, bieslook en sjalot. Geserveerd met chorizo-roomsaus en een salade.
-
Gebakken dorade filet
21,50Afgeblust met kappertjes en citroen, komt met broccoli en charlotte aardappeltjes met citroen en knoflook.
-
Hoofdgerechten
-
Biefstuk
21,00Iers Hip Hung met huisgemaakte friet en gemengde salade en een keuze uit eekhoorntjesbrood- of pepersaus
-
Biologische rib-eye XL 250gr
27.50Met huisgemaakte friet & geroosterde groente. Keuze uit eekhoorntjesbrood- of pepersaus.
-
Grote garnalen in knoflook
23,0012 stuks gebakken in de olijfolie met knoflook, rode peper en peterselie, geserveerd met friet of rijst
-
Kaasfondue blauwe kaas
17,50 p.p.Kaasfondue is vanaf 2 personen en wordt geserveerd met tomaat, komkommer, bleekselderij en brood
-
Kaasfondue naturel
16,50 p.p.Kaasfondue is vanaf 2 personen en wordt geserveerd met tomaat, komkommer, bleekselderij en brood
-
Kaasfondue pikant
17,50 p.p.Kaasfondue is vanaf 2 personen en wordt geserveerd met tomaat, komkommer, bleekselderij en brood
-
Spaghetti aglio e olio
14.50Pasta gerecht met knoflook, rode peper, peterselie en Parmezaanse kaas
-
Seizoensspecial
-
Frietje Rendang
19,50Huisgemaakte indische runderstoof met
friet -
Zalm tartaar
23,50Huisgemaakte zalm tartaar, rauwe en
gerookte zalm met gambamayonaise,
wakame, gekookt eitje & friet
-
Desserts
-
Bonbons van Leonidas
4,00Vier stuks puur of melk/wit
-
Brownie
7,50met slagroom en crumble.
-
Crème brûlée
7,50Met vanille ijs en crumble.
-
Huisgemaakte tiramisu
6,50met bailey’s
en witte chocolade. -
Kaasplankje
12,50drie soorten kazen met vijgen- amandelbrood
-
Limoncello
4,50 -
Orangecello van Dik&Schil
4,50 -
torta di lemone
7.50
-
Diner
x