-
-
Voorgerechten
-
Arancini
9,50Gevuld met seizoens-producten
-
Borrelplank 'de Beierd'
17.50/24.50vleeswaren, kaas, olijven, huisgemaakte delicatessen, vis met brood, aïoli en truffelboter
-
Charcuterie 'de Beierd'
12,50een selectie van fijne vleeswaren
-
Grote garnalen in knoflook
12,006 stuks gebakken in de olijfolie met knoflook, rode peper, peterselie en brood
-
Hollandse gevulde vissoep
8,50met kabeljauw en garnaaltjes
-
Salade Geitenkaas
9.50/13.00salade met geratineerde geitenkaas uit de oven met honing en tijm, honingmosterd dressing, walnoten en rodenbiet
-
Tomatensoep
7,50Met croutons en groene kruidenolie
-
Vers gebakken Brood
6,50met aïoli & kruidenboter
-
Vitello Tonato
12.50Dungesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise, kappertjes & pijnboompitten.
-
Zalm tartaar
12,50Huisgemaakte zalm tartaar, rauwe en
gerookte zalm met gambamayonaise,
wakame, gekookte eitje & toast
-
Vooral voor de kinderen
-
Bitterballen (3st)
7,00met friet en salade
-
Kinderpasta
7,00Pasta met huisgemaakte tomatensaus en Parmezaanse kaas
-
Supplementen
-
Huisgemaakt friet
5,00 / 7,00 -
Wisselende groenten
4,50
-
-
-
Daghappen
-
Kalfs ossobuco
25.00met safraan risotto en gremolata.
-
Kip piri piri
14,50Van kippendijfilet, met haricoverts, sour cream en rijst.
-
Pompoen-bloemkool curry
17,50met kikkererwten, paprika, rijst en koriander.
-
Babi ketjap van spek
21,50Met atjar ketimun, oerak arik kool, rijst, krupuk.
-
Gebakken roodbaarsfilet
23,50met broccoli, beurre-blanc en huisgemaakte friet.
-
Hoofdgerechten
-
Biefstuk
24,00Iers Hip Hung met huisgemaakte friet en gemengde salade en een keuze uit eekhoorntjesbrood- of pepersaus
-
Biologische rib-eye XL 250gr
29.50Met huisgemaakte friet & geroosterde groente. Keuze uit eekhoorntjesbrood- of pepersaus.
-
Grote garnalen in knoflook
23,5012 stuks gebakken in de olijfolie met knoflook, rode peper en peterselie, geserveerd met friet of rijst
-
Kaasfondue blauwe kaas
18,50 p.p.Kaasfondue is vanaf 2 personen en wordt geserveerd met tomaat, komkommer, bleekselderij en brood
-
Kaasfondue naturel
17,50 p.p.Kaasfondue is vanaf 2 personen en wordt geserveerd met tomaat, komkommer, bleekselderij en brood
-
Kaasfondue pikant
18,50 p.p.Kaasfondue is vanaf 2 personen en wordt geserveerd met tomaat, komkommer, bleekselderij en brood
-
Spaghetti aglio e olio
15.50Pasta gerecht met knoflook, rode peper, peterselie en Parmezaanse kaas
-
Vega cheeseburger
18,50Geserveerd op brioche met friet.
-
Seizoensspecial
-
Frietje stoof
20,50Huisgemaakt stoofvlees geserveerd op friet
-
Zalm tartaar
23,50Huisgemaakte zalm tartaar, rauwe en
gerookte zalm met gambamayonaise,
wakame, gekookt eitje & friet
-
Desserts
-
Bonbons van Leonidas
4,00Vier stuks puur of melk/wit
-
Brownie
7,50met vanille ijs en crumble.
-
Crème brûlée
7,50Met vanille ijs en crumble.
-
Huisgemaakte tiramisu
7,50Op klassieken wijzen
-
Kaasplankje
12,50drie soorten kazen met vijgen- amandelbrood
-
Limoncello
5,00 -
Orangecello van Dik&Schil
5,00 -
torta di lemone
7.50
-
Diner
x