Diner

    • Voorgerechten

    • Borrelplank 'de Beierd'

      18,00

      vleeswaren, kaas, olijven, huisgemaakte delicatessen, vis met brood, aïoli en truffelboter

    • Calamari

      7,00

      Huisgepaneerde inktvisringen met groene kruiden aioli.

    • Ceasar Salad

      9.50

      Little gem salade met een gekookt eitje, pancetta, ansjovis, caesardressing, croutons, kerstomaat en parmesan.

    • Charcuterie 'de Beierd'

      12,00

      een selectie van fijne vleeswaren

    • Gravad lachs

      11,00

      Huisgemaakte ingelegde rauwe zalm met dille-citroenmayonaise, kappertjes, ingelegde rode ui & een gekookt eitje.

    • Grote garnalen in knoflook

      11,00

      6 stuks gebakken in de olijfolie met knoflook, rode peper, peterselie en brood

    • Hollandse gevulde vissoep

      8,50

      met kabeljauw en garnaaltjes

    • Huisgemaakte carpaccio

      9,50

      Met truffelmayonaise, kappertjes, pijnboompitten en parmesan.

    • Tomatensoep

      7,50

      Met croutons en groene kruidenolie

    • Vers gebakken Brood

      6,50

      met aïoli & kruidenboter

    • Vooral voor de kinderen

    • Bitterballen (3st)

      6,00

      met friet en salade

    • Kinderpasta

      7,00

      Pasta met huisgemaakte tomatensaus en Parmezaanse kaas

    • Supplementen

    • Huisgemaakt friet

      4,00 / 5,50
    • Salade mista

      4,00
    • Wisselende groenten

      4,50
    • Daghappen

    • Gegrilde runderbavette

      25.00

      met gepofte aardappel, bieslook sourcreme, gegrilde groene asperges en worteltjes, chimichurri & spekkruim.

    • Huisgemaakte zalmtartaar

      23.50

      met gerookte zalm, gamba-mayonaise, zacht gekookt eitje, wakame, krokante gamba's en friet.

    • Pasta rode pesto

      14,50

      kippendij, parmezaan en salade

    • Paprika, tomaat en zoete aardappel stoof

      14,50

      geserveerd met rijst feta en salade

    • Gegrilde cote du porc

      19,50

      geserveerd met geroosterde paprika en baby maïs, champignonroomsaus en friet

    • Op de huid gegrilde dorade filet

      19,50

      Met gerookte aardappel, romanesco, wasabimayo & garnaaltjes.

    • Hoofdgerechten

    • Biefstuk

      21,00

      Iers Hip Hung met huisgemaakte friet en gemengde salade en een keuze uit eekhoorntjesbrood- of pepersaus

    • Biologische rib-eye XL 250gr

      27.50

      Met huisgemaakte friet & geroosterde groente. Keuze uit eekhoorntjesbrood- of pepersaus.

    • Grote garnalen in knoflook

      23,00

      12 stuks gebakken in de olijfolie met knoflook, rode peper en peterselie, geserveerd met friet of rijst

    • Kaasfondue blauwe kaas

      17,50 p.p.

      Kaasfondue is vanaf 2 personen en wordt geserveerd met tomaat, komkommer, bleekselderij en brood

    • Kaasfondue naturel

      16,50 p.p.

      Kaasfondue is vanaf 2 personen en wordt geserveerd met tomaat, komkommer, bleekselderij en brood

    • Kaasfondue pikant

      17,50 p.p.

      Kaasfondue is vanaf 2 personen en wordt geserveerd met tomaat, komkommer, bleekselderij en brood

    • Spaghetti aglio e olio

      14.50

      Pasta gerecht met knoflook, rode peper, peterselie en Parmezaanse kaas

    • Mosselpannetje de Beierd

      22,50

      Keuze tussen klassiek (in witte wijn gekookt), bier of pikant. Wordt geserveerd met friet salade en verschillende sauzen.

    • Desserts

    • Appelgebak met slagroom

      6.50
    • Bonbons van Leonidas

      4,00

      Vier stuks puur of melk/wit

    • Crème brûlée

      7,50

      Met vanille ijs en crumble.

    • Kaasplankje

      12,00

      drie soorten kazen met vijgen- amandelbrood

    • Limoncello

      4,50
    • Notentaart

      7,50

      met vanille-ijs en crumble.

    • Orangecello van Dik&Schil

      4,50
x