-
-
Voorgerechten
-
Borrelplank 'de Beierd'
12.50/18,00vleeswaren, kaas, olijven, huisgemaakte delicatessen, vis met brood, aïoli en truffelboter
-
Calamari
7,50Huisgepaneerde inktvisringen met groene kruiden aioli.
-
Ceasar Salad
9.50/13.00Little gem salade met een gekookt eitje, pancetta, ansjovis, caesardressing, croutons, kerstomaat en parmesan.
-
Charcuterie 'de Beierd'
12,50een selectie van fijne vleeswaren
-
Grote garnalen in knoflook
11,006 stuks gebakken in de olijfolie met knoflook, rode peper, peterselie en brood
-
Hollandse gevulde vissoep
8,50met kabeljauw en garnaaltjes
-
Huisgemaakte carpaccio
9,50Met truffelmayonaise, kappertjes, pijnboompitten en parmesan.
-
Tomatensoep
7,50Met croutons en groene kruidenolie
-
Vers gebakken Brood
6,50met aïoli & kruidenboter
-
Zalm Tartaar
12,50Huisgemaakte zalm tartaar, rauwe en gerookte zalm met wakamé en een gekookt eitje met toast.
-
Vooral voor de kinderen
-
Bitterballen (3st)
6,00met friet en salade
-
Kinderpasta
7,00Pasta met huisgemaakte tomatensaus en Parmezaanse kaas
-
Supplementen
-
Huisgemaakt friet
4,00 / 5,50 -
Salade mista
4,00 -
Wisselende groenten
4,50
-
-
-
Daghappen
-
Gegrilde lamskoteletjes
25.00Gemarineerd in knoflookolie met smashed potatoes, bimi en groene asperges en chimichuri.
-
Kippendij piri piri
14,50met haricoverts, zure room, bieslook en rijst.
-
Melanzane
14,50Geserveerd met brood en sla on the side.
-
Oosters gelakte spareribs
19,50Met huisgemaakte colesla, bosui en een frietje.
-
Op de huid gebakken zalmfilet
19,50met knoflook rijstnoodles, wakame, wasabimayonaise en zoet-zure komkommer.
-
Hoofdgerechten
-
Biefstuk
21,00Iers Hip Hung met huisgemaakte friet en gemengde salade en een keuze uit eekhoorntjesbrood- of pepersaus
-
Biologische rib-eye XL 250gr
27.50Met huisgemaakte friet & geroosterde groente. Keuze uit eekhoorntjesbrood- of pepersaus.
-
Grote garnalen in knoflook
23,0012 stuks gebakken in de olijfolie met knoflook, rode peper en peterselie, geserveerd met friet of rijst
-
Kaasfondue blauwe kaas
17,50 p.p.Kaasfondue is vanaf 2 personen en wordt geserveerd met tomaat, komkommer, bleekselderij en brood
-
Kaasfondue naturel
16,50 p.p.Kaasfondue is vanaf 2 personen en wordt geserveerd met tomaat, komkommer, bleekselderij en brood
-
Kaasfondue pikant
17,50 p.p.Kaasfondue is vanaf 2 personen en wordt geserveerd met tomaat, komkommer, bleekselderij en brood
-
Spaghetti aglio e olio
14.50Pasta gerecht met knoflook, rode peper, peterselie en Parmezaanse kaas
-
Seizoensspecial
-
Huisgemaakte zalmtartaar
23.50met gerookte zalm, gamba-mayonaise, zacht gekookt eitje, wakame, krokante gamba's en friet.
-
Frietje Rendang De Beierd
18,50Huisgemaakte Indische runderstoof met friet.
-
Desserts
-
Appelgebak met slagroom
6.50 -
Bonbons van Leonidas
4,00Vier stuks puur of melk/wit
-
Brownie
7,50met vanille-ijs en crumble.
-
Crème brûlée
7,50Met vanille ijs en crumble.
-
Kaasplankje
12,50drie soorten kazen met vijgen- amandelbrood
-
Limoncello
4,50 -
Orangecello van Dik&Schil
4,50
-
Diner
x