Diner

    • Voorgerechten

    • Borrelplank 'de Beierd'

      12.50/18,00

      vleeswaren, kaas, olijven, huisgemaakte delicatessen, vis met brood, aïoli en truffelboter

    • Calamari

      7,50

      Huisgepaneerde inktvisringen met groene kruiden aioli.

    • Ceasar Salad

      9.50/13.00

      Little gem salade met een gekookt eitje, pancetta, ansjovis, caesardressing, croutons, kerstomaat en parmesan.

    • Charcuterie 'de Beierd'

      12,50

      een selectie van fijne vleeswaren

    • Grote garnalen in knoflook

      11,00

      6 stuks gebakken in de olijfolie met knoflook, rode peper, peterselie en brood

    • Hollandse gevulde vissoep

      8,50

      met kabeljauw en garnaaltjes

    • Huisgemaakte carpaccio

      9,50

      Met truffelmayonaise, kappertjes, pijnboompitten en parmesan.

    • Tomatensoep

      7,50

      Met croutons en groene kruidenolie

    • Vers gebakken Brood

      6,50

      met aïoli & kruidenboter

    • Zalm Tartaar

      12,50

      Huisgemaakte zalm tartaar, rauwe en gerookte zalm met wakamé en een gekookt eitje met toast.

    • Vooral voor de kinderen

    • Bitterballen (3st)

      6,00

      met friet en salade

    • Kinderpasta

      7,00

      Pasta met huisgemaakte tomatensaus en Parmezaanse kaas

    • Supplementen

    • Huisgemaakt friet

      4,00 / 5,50
    • Salade mista

      4,00
    • Wisselende groenten

      4,50
    • Daghappen

    • Gegrilde lamskoteletjes

      25.00

      Gemarineerd in knoflookolie met smashed potatoes, bimi en groene asperges en chimichuri.

    • Kippendij piri piri

      14,50

      met haricoverts, zure room, bieslook en rijst.

    • Melanzane

      14,50

      Geserveerd met brood en sla on the side.

    • Oosters gelakte spareribs

      19,50

      Met huisgemaakte colesla, bosui en een frietje.

    • Op de huid gebakken zalmfilet

      19,50

      met knoflook rijstnoodles, wakame, wasabimayonaise en zoet-zure komkommer.

    • Hoofdgerechten

    • Biefstuk

      21,00

      Iers Hip Hung met huisgemaakte friet en gemengde salade en een keuze uit eekhoorntjesbrood- of pepersaus

    • Biologische rib-eye XL 250gr

      27.50

      Met huisgemaakte friet & geroosterde groente. Keuze uit eekhoorntjesbrood- of pepersaus.

    • Grote garnalen in knoflook

      23,00

      12 stuks gebakken in de olijfolie met knoflook, rode peper en peterselie, geserveerd met friet of rijst

    • Kaasfondue blauwe kaas

      17,50 p.p.

      Kaasfondue is vanaf 2 personen en wordt geserveerd met tomaat, komkommer, bleekselderij en brood

    • Kaasfondue naturel

      16,50 p.p.

      Kaasfondue is vanaf 2 personen en wordt geserveerd met tomaat, komkommer, bleekselderij en brood

    • Kaasfondue pikant

      17,50 p.p.

      Kaasfondue is vanaf 2 personen en wordt geserveerd met tomaat, komkommer, bleekselderij en brood

    • Spaghetti aglio e olio

      14.50

      Pasta gerecht met knoflook, rode peper, peterselie en Parmezaanse kaas

    • Seizoensspecial

    • Huisgemaakte zalmtartaar

      23.50

      met gerookte zalm, gamba-mayonaise, zacht gekookt eitje, wakame, krokante gamba's en friet.

    • Frietje Rendang De Beierd

      18,50

      Huisgemaakte Indische runderstoof met friet.

    • Desserts

    • Appelgebak met slagroom

      6.50
    • Bonbons van Leonidas

      4,00

      Vier stuks puur of melk/wit

    • Brownie

      7,50

      met vanille-ijs en crumble.

    • Crème brûlée

      7,50

      Met vanille ijs en crumble.

    • Kaasplankje

      12,50

      drie soorten kazen met vijgen- amandelbrood

    • Limoncello

      4,50
    • Orangecello van Dik&Schil

      4,50
x