Diner

    • Voorgerechten

    • Borrelplank 'de Beierd'

      18,00

      vleeswaren, kaas, olijven, huisgemaakte delicatessen, vis- schelpdieren met brood, aïoli en truffelboter

    • Brood

      5,50

      met aïoli & truffelboter

    • Charcuterie 'de Beierd'

      12,00

      een selectie van fijne vleeswaren

    • Grote garnalen in knoflook

      8,00

      6 stuks gebakken in de olijfolie met knoflook, rode peper, peterselie en brood

    • Hollandse gevulde vissoep

      7,00

      met kabeljauw en garnaaltjes

    • Salade gerookte kip

      7,50
      11,50

      o.a. met appel, pompoenpit, croutons en honing-mosterd dressing.
      Deze salade is klein of groot te bestellen & ook vegetarisch met Blue d'Auvergne

    • Vooral voor de kinderen

    • Bitterballen (3st)

      6,00

      met friet en salade

    • Kinderpasta

      6,00

      Pasta met huisgemaakte tomatensaus en Parmezaanse kaas

    • Supplementen

    • Huisgemaakt friet

      4,00 / 5,50
    • Salade mista

      4,00
    • Wisselende groenten

      4,50
    • Daghappen

    • Gegrilde cotê d'boeuf

      25.00

      Aardappel-truffel gratin, ratatouille, chimmie churrie & bieslook sourcreme

    • Gebakken Duitse biefstuk

      10

      Met pepersaus, friet en sla.

    • Vegetarische kikkererwt curry

      14,50

      Met rijst, naan brood, limoen en koriander.

    • In witte wijn een kalfsjus gegaard kalfsossobucco

      17,50

      Met rozeval aardappelen uit de oven en gremolata.

    • Gegrilde zeebaarsfilet

      18,50

      Met fregola, saus van gepofte rode paprika, bimi en Noorse garnaaltjes.

    • Mosselen Klassiek

      18,50

      Verse mosselen in witte wijn gekookt met verschillende groentes, wordt geserveerd met 2 sauzen, friet en salade.

    • Hoofdgerechten

    • Biefstuk

      17,50

      Iers Hip Hung met huisgemaakte friet en gemengde salade en een keuze uit eekhoorntjesbrood- of pepersaus

    • Biologische rib-eye XL 250gr

      27.50

      met huisgemaakte friet, pepersaus en gemengde salade.

    • Grote garnalen in knoflook

      17,00

      12 stuks gebakken in de olijfolie met knoflook, rode peper en peterselie, geserveerd met friet of rijst

    • Kaasfondue blauwe kaas

      14,50 p.p.

      Kaasfondue is vanaf 2 personen en wordt geserveerd met tomaat, komkommer, bleekselderij en brood

    • Kaasfondue naturel

      13,50 p.p.

      Kaasfondue is vanaf 2 personen en wordt geserveerd met tomaat, komkommer, bleekselderij en brood

    • Kaasfondue pikant

      14,50 p.p.

      Kaasfondue is vanaf 2 personen en wordt geserveerd met tomaat, komkommer, bleekselderij en brood

    • Mosselen Duivels

      18.50

      Mosselen gegaard in witte wijn, chili pepers en verschillende groenten. Wordt geserveerd met 2 sauzen, friet en salade.

    • Spaghetti aglio e olio

      9.00

      Pasta gerecht met knoflook, rode peper, peterselie en Parmezaanse kaas

    • Mosselen Klassiek

      18,50

      Verse mosselen in witte wijn gekookt met verschillende groentes, wordt geserveerd met 2 sauzen, friet en salade.

    • Desserts

    • Bonbons van Leonidas

      4,50

      Vier stuks puur of melk/wit

    • Brownies

      4,50

      met slagroom

    • Kaasplankje

      8,50

      drie soorten kazen met vijgen- amandelbrood

    • Limoncello

      4,50
    • Notentaart

      6,50

      met vanille-ijs en gekarameliseerde walnoot

    • Orangecello van Dik&Schil

      4,50
x