Diner

    • Voorgerechten

    • Borrelplank 'de Beierd'

      18,00

      vleeswaren, kaas, olijven, huisgemaakte delicatessen, vis- schelpdieren met brood, aïoli en truffelboter

    • Brood

      5,50

      met aïoli & truffelboter

    • Calamari

      7,00

      Huisgepaneerde inktvisringen met groene kruiden olie.

    • Charcuterie 'de Beierd'

      12,00

      een selectie van fijne vleeswaren

    • Gravad lachs

      11,00

      Huisgemaakte ingelegde rauwe zalm met dille-citroenmayonaise, kappertjes, ingelegde rode ui & een gekookt eitje.

    • Grote garnalen in knoflook

      9,00

      6 stuks gebakken in de olijfolie met knoflook, rode peper, peterselie en brood

    • Hollandse gevulde vissoep

      8,00

      met kabeljauw en garnaaltjes

    • Huisgemaakte carpaccio

      9,50

      Met truffelmayonaise, kappertjes, pijnboompitten en parmesan.

    • Tomatensoep

      6,50

      Met croutons en groene kruidenolie

    • Vooral voor de kinderen

    • Bitterballen (3st)

      6,00

      met friet en salade

    • Kinderpasta

      6,00

      Pasta met huisgemaakte tomatensaus en Parmezaanse kaas

    • Supplementen

    • Huisgemaakt friet

      4,00 / 5,50
    • Salade mista

      4,00
    • Wisselende groenten

      4,50
    • Daghappen

    • Frietje Stoof Vega

      18.50

      Vegetarische stoof op basis van jackfruit met friet en salade.

    • Gegrilde kalfs entrecote

      25.00

      Met charlotte aardappeltjes uit de oven, gepocheerde venkel, truffeljus en wontonchips.

    • Pasta bolognese

      10

      Komt met parmezaanse kaas en salade.

    • Peperonata

      14,50

      Een stoof van paprika en tomaat. Komt met een komkommer-dille-yoghurt dip, rijst en brood.

    • Gegrilde cote du porc

      17,50

      met champignonroomsaus, gepofte kerstomaatjes en friet

    • Gebakken heilbotfilet

      18,50

      Komt met witte asperges, krieltjes & beurre blanc.

    • Hoofdgerechten

    • Biefstuk

      19,00

      Iers Hip Hung met huisgemaakte friet en gemengde salade en een keuze uit eekhoorntjesbrood- of pepersaus

    • Biologische rib-eye XL 250gr

      27.50

      Met huisgemaakte friet & geroosterde groente. Keuze uit eekhoorntjesbrood- of pepersaus.

    • Frietje Stoof Vega

      18.50

      Vegetarische stoof op basis van jackfruit met friet en salade.

    • Grote garnalen in knoflook

      19,00

      12 stuks gebakken in de olijfolie met knoflook, rode peper en peterselie, geserveerd met friet of rijst

    • Kaasfondue blauwe kaas

      14,50 p.p.

      Kaasfondue is vanaf 2 personen en wordt geserveerd met tomaat, komkommer, bleekselderij en brood

    • Kaasfondue naturel

      13,50 p.p.

      Kaasfondue is vanaf 2 personen en wordt geserveerd met tomaat, komkommer, bleekselderij en brood

    • Kaasfondue pikant

      14,50 p.p.

      Kaasfondue is vanaf 2 personen en wordt geserveerd met tomaat, komkommer, bleekselderij en brood

    • Spaghetti aglio e olio

      9.00

      Pasta gerecht met knoflook, rode peper, peterselie en Parmezaanse kaas

    • Gebakken Noordzeetong

      22,00

      Met zomerse aardappelsalade, roergebakken spinazie en kerstomaat, krokante gambas en een groene kruide aioli.

    • Desserts

    • Bonbons van Leonidas

      4,50

      Vier stuks puur of melk/wit

    • Chocolate lava taart

      7,50

      Met vanille ijs en crumble.

    • Crème brûlée

      7,50
      7,50
    • Kaasplankje

      8,50

      drie soorten kazen met vijgen- amandelbrood

    • Limoncello

      4,50
    • Notentaart

      7,50

      met vanille-ijs en gekarameliseerde walnoot

    • Orangecello van Dik&Schil

      4,50
x