Daghappen

    • Extra voorgerechten

    • Bruchetta

      9,00

      Met tallegio, seranoham, acetostroop en pijnboompitten

    • Daghappen

    • Gebakken eendenborst

      25.00

      met udonnoedels, gewokte paksoi, bimi, bosui, en rode peper, in sesamsojasaus.

    • Gebakken kipschnitzel

      14,50

      Met een honingmosterdsaus een frietje en een salade.

    • Zoete aardappelcurry (vegan)

      14,50

      met rode paprika, broccoli, ui, rode peper en kokosmelk

    • Iberico ribeye

      19,50

      met spruitjes, wortel, roseval aardappeltjes uit de oven met salsa espagnola

    • Gebakken kabeljauwfilet

      19,50

      Met ansjovis, spinazie, gepofte kerstomaten, basilicum olie en een frietje

    • Wisselend dessert

    • Truffle

      7,50

      Met monchou-créme, aardbeiencoulis, caramel en crumble

x