Diner

    • Voorgerechten

    • Arancini

      9,50

      Gevuld met seizoens-producten

    • Borrelplank 'de Beierd'

      17.50/24.50

      vleeswaren, kaas, olijven, huisgemaakte delicatessen, vis met brood, aïoli en truffelboter

    • Charcuterie 'de Beierd'

      12,50

      een selectie van fijne vleeswaren

    • Grote garnalen in knoflook

      12,00

      6 stuks gebakken in de olijfolie met knoflook, rode peper, peterselie en brood

    • Hollandse gevulde vissoep

      8,50

      met kabeljauw en garnaaltjes

    • Salade Geitenkaas

      9.50/13.00

      salade met geratineerde geitenkaas uit de oven met honing en tijm, honingmosterd dressing, walnoten en rodenbiet

    • Tomatensoep

      7,50

      Met croutons en groene kruidenolie

    • Vers gebakken Brood

      6,50

      met aïoli & kruidenboter

    • Vitello Tonato

      12.50

      Dungesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise, kappertjes & pijnboompitten.

    • Zalm tartaar

      12,50

      Huisgemaakte zalm tartaar, rauwe en
      gerookte zalm met gambamayonaise,
      wakame, gekookte eitje & toast

    • Vooral voor de kinderen

    • Bitterballen (3st)

      7,00

      met friet en salade

    • Kinderpasta

      7,00

      Pasta met huisgemaakte tomatensaus en Parmezaanse kaas

    • Supplementen

    • Huisgemaakt friet

      5,00 / 7,00
    • Wisselende groenten

      4,50
    • Daghappen

    • Gebakken eendenborstfilet

      25.00

      met charlotte aardappeltjes uit de oven, romanesco, witlof en rozemarijn jus.

    • Kip piri piri

      14,50

      Met haricover, rijst en zureroom.

    • Bloemkoolcurry

      17,50

      Komt met rijst en naan.

    • Maïskipfilet supreme

      21,50

      Met broccoli, grove mosterdroomsaus en friet

    • Gebakken makreelfilet

      23,50

      Met knolserderijpuree, beurre-blanc, zeekraal en huisgemaakte friet.

    • Hoofdgerechten

    • Biefstuk

      24,00

      Iers Hip Hung met huisgemaakte friet en gemengde salade en een keuze uit eekhoorntjesbrood- of pepersaus

    • Biologische rib-eye XL 250gr

      29.50

      Met huisgemaakte friet & geroosterde groente. Keuze uit eekhoorntjesbrood- of pepersaus.

    • Grote garnalen in knoflook

      23,50

      12 stuks gebakken in de olijfolie met knoflook, rode peper en peterselie, geserveerd met friet of rijst

    • Kaasfondue blauwe kaas

      18,50 p.p.

      Kaasfondue is vanaf 2 personen en wordt geserveerd met tomaat, komkommer, bleekselderij en brood

    • Kaasfondue naturel

      17,50 p.p.

      Kaasfondue is vanaf 2 personen en wordt geserveerd met tomaat, komkommer, bleekselderij en brood

    • Kaasfondue pikant

      18,50 p.p.

      Kaasfondue is vanaf 2 personen en wordt geserveerd met tomaat, komkommer, bleekselderij en brood

    • Spaghetti aglio e olio

      15.50

      Pasta gerecht met knoflook, rode peper, peterselie en Parmezaanse kaas

    • Vega cheeseburger

      18,50

      Geserveerd op brioche met friet.

    • Seizoensspecial

    • Frietje stoof

      20,50

      Huisgemaakt stoofvlees geserveerd op friet

    • Zalm tartaar

      23,50

      Huisgemaakte zalm tartaar, rauwe en
      gerookte zalm met gambamayonaise,
      wakame, gekookt eitje & friet

    • Desserts

    • Bonbons van Leonidas

      4,00

      Vier stuks puur of melk/wit

    • Brownie

      7,50

      met vanille ijs en crumble.

    • Crème brûlée

      7,50

      Met vanille ijs en crumble.

    • Huisgemaakte tiramisu

      7,50

      Op klassieken wijzen

    • Kaasplankje

      12,50

      drie soorten kazen met vijgen- amandelbrood

    • Limoncello

      5,00
    • Orangecello van Dik&Schil

      5,00
    • torta di lemone

      7.50
x