Calamari 7,50 Huisgepaneerde inktvisringen met groene kruiden aioli.
Menu Section: Voorgerechten
Zalm Tartaar
Zalm Tartaar 12,50 Huisgemaakte zalm tartaar, rauwe en gerookte zalm met wakamé en een gekookt eitje met toast.
Huisgemaakte carpaccio
Huisgemaakte carpaccio 9,50 Met truffelmayonaise, kappertjes, pijnboompitten en parmesan.
Ceasar Salad
Ceasar Salad 9.50/13.00 Little gem salade met een gekookt eitje, pancetta, ansjovis, caesardressing, croutons, kerstomaat en parmesan.
Tomatensoep
Tomatensoep 7,50 Met croutons en groene kruidenolie
Groene Salade
Groene Salade 6,00 Met mesclun, rucola, frisee, bieslook, kervel, basilicum & Groene kruiden citrus vinaigrette.
Grote garnalen in knoflook
Grote garnalen in knoflook 11,00 6 stuks gebakken in de olijfolie met knoflook, rode peper, peterselie en brood
Hollandse gevulde vissoep
Hollandse gevulde vissoep 8,50 met kabeljauw en garnaaltjes
Charcuterie ‘de Beierd’
Charcuterie 'de Beierd' 12,50 een selectie van fijne vleeswaren
Borrelplank ‘de Beierd’
Borrelplank 'de Beierd' 12.50/18,00 vleeswaren, kaas, olijven, huisgemaakte delicatessen, vis met brood, aïoli en truffelboter