Arancini 9,50 Gevuld met seizoens-producten
Menu Section: Voorgerechten
Vitello Tonato
Vitello Tonato 12.50 Dungesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise, kappertjes & pijnboompitten.
Salade Geitenkaas
Salade Geitenkaas 9.50/13.00 salade met geratineerde geitenkaas uit de oven met honing en tijm, honingmosterd dressing, walnoten en rodenbiet
Tomatensoep
Tomatensoep 7,50 Met croutons en groene kruidenolie
Zalm tartaar
Zalm tartaar 12,50 Huisgemaakte zalm tartaar, rauwe engerookte zalm met gambamayonaise,wakame, gekookte eitje & toast
Grote garnalen in knoflook
Grote garnalen in knoflook 12,00 6 stuks gebakken in de olijfolie met knoflook, rode peper, peterselie en brood
Hollandse gevulde vissoep
Hollandse gevulde vissoep 8,50 met kabeljauw en garnaaltjes
Charcuterie ‘de Beierd’
Charcuterie 'de Beierd' 12,50 een selectie van fijne vleeswaren
Borrelplank ‘de Beierd’
Borrelplank 'de Beierd' 17.50/24.50 vleeswaren, kaas, olijven, huisgemaakte delicatessen, vis met brood, aïoli en truffelboter
Vers gebakken Brood
Vers gebakken Brood 6,50 met aïoli & kruidenboter